Wie zijn wij:

 

De Ibiza Catamaran Party is een feest op een grote catamaran, maximaal 152 mensen, die vertrekt rond 16:30 uur vanuit de haven

van Ibiza stad, Botafoch, en is rond 22:00 uur weer terug op de plek van vertrek. We varen uit en gaan voor anker rond 18:00-18:30 om de sunset mee te maken en dit allemaal onder het genot van een hapje en een drankje en heerlijke muziek. De catamaran party is inclusief drank en een uitgebreide BBQ. Tijdens de catamaran party zullen DJ’ s Santito & Jose en saxofonist Gabor en vele mooie gezellige mensen er een ervaring van maken om nooit te vergeten. Veel gasten zeggen dan ook dat dit de mooiste ervaring was tijdens de vakantie op Ibiza.

 

De organisatie ligt in de handen van Jurgen Tomassen van Island Bracelets. Jos Klaster (DJ Jose) en Klaas Hilverda (DJ Santito).

Tevens zijn deze laatste 2 de resident DJ’ s van de Ibiza Catamaran Party.

 

Sinds 2015 is Island-Bracelets eigenaar van de Ibiza Catamaran Party’s. Island Bracelets is bekend op Ibiza door de verkoop van de zeer populaire “Ibiza-Armbandjes”, waar vele BN-ers en DJ’ s mee lopen. Mede door Island Bracelets zal de Ibiza Catamaran Party naar een hoger level worden getild. Je zou kunnen zeggen:  IBIZA CATAMARAN PARTY 2.0.

 

 

Wat kan je verwachten:

 

- Leuke mensen.

- Eten en drinken.

- Zonsondergang.

- DJ’ s Jose & Santito en Gabor, saxofonist.

- Grote catamaran.

- Fotograaf Chee.

- 120,- inclusief onbeperkt eten en drinken.

 

Contact:

info@ibizacatamaranparty.nl

 

powered by

powered by